VVD Teylingen in actie voor tijdelijke oplossing parkeerplaatsen oude Plus-locatie

VVD Teylingen heeft contact gezocht met de eigenaar van de Herenstraat 66-68 om in ieder geval een tijdelijke oplossing te vinden voor de onrust die is ontstaan door het afsluiten van de parkeerplaats. Daartoe is de volgende mail verstuurd, waarop nog geen reactie is ontvangen

Geachte heer, mevrouw,

  

Naar aanleiding van (verschillende) reacties van inwoners in Voorhout hebben wij als VVD Teylingen kennisgenomen van het feit dat u de parkeerplaats bij de Herenstraat 66-68 in Voorhout, de voormalige supermarkt, onlangs heeft afgesloten. 

 

Als liberale partij respecteren wij uiteraard uw besluit. Want uiteindelijk is het uw eigendom. Tegelijk zien wij ook dat dit tot zorgen leidt bij onze inwoners. Met name vanwege het feit dat het sluiten van de parkeergelegenheid redelijk onverwachts is aangekondigd.

 

Zoals misschien bij u bekend, heeft de gemeenteraad een centrumvisie ontwikkeld die tot stand is gekomen na een zorgvuldig en uitgebreid participatietraject, een traject waar eenieder in Voorhout bij betrokken is geweest. Deze centrumvisie heeft tot doel het ontwikkelen van een toekomstbestendig centrum, waar we allen in Voorhout trots op kunnen zijn en wat uiteindelijk zal leiden tot een betere leefomgeving.  

 

In de aanloop naar de ontwikkeling van het ‘’nieuwe’’ centrum, is het zo belangrijk om iedereen positief betrokken te laten zijn en blijven. En dat geldt voor ons allemaal: ondernemers, inwoners en ook voor ons als VVD Teylingen. En daarom betreuren wij dan ook het afsluiten van de parkeerplaats. Dat leidt tot irritatie, wat we denk ik moeten proberen te voorkomen. Maar nogmaals ik wil wel benadrukken dat het uw goed recht is. Maar voor nu en voor de toekomst, helpt het ons niet.

 

De fractie van de VVD Teylingen, zou u dan ook graag willen verzoeken om, zolang het mogelijk is in verband met uw verdere plannen, de parkeerplaatsen toch beschikbaar te houden voor onze inwoners en ondernemers. Dat geeft rust en ons de gelegenheid om onze plannen verder te ontwikkelen en eenieder meer perspectief te bieden. En wat uw verdere plannen ook zijn, een goede relatie met uw directe betrokkenen is uiteindelijk ook in uw belang.

 

Indien u hier verder met mij over wilt praten dan zou ik dat zeer op prijs stellen. Uiteindelijk streven we toch naar hetzelfde mag ik aannemen.


Met vriendelijke groet,


Monique de la Rie

Fractievoorzitter VVD Teylingen