Teylingse VVD-kandidaten goed vertegenwoordigd komende verkiezingen

De lokale VVD-ers Ineke van Steensel en Sabrina van der Lubbe zijn benoemd tot kandidaten voor de Waterschaps- en Provinciale Staten verkiezingen. Bob Keeven, voorzitter van VVD Teylingen: 'WIj zijn trots op onze Teylingse kandidaten. Beide vrouwen hebben ruime ervaring opgedaan in de gemeenteraad. Zij gaan de Bollenstreek een stem geven in het waterschap en de provincie. We hebben er alle vertrouwen in dat zij dat heel goed gaan doen.'

Ineke van Steensel is lijsttrekker namens de liberalen voor de komende waterschapsverkiezingen in het waterschap Rijnland. Van Steensel: ' Klimaatverandering maakt het werk van het waterschap wordt steeds belangrijker. De VVD kiest voor balans tussen lage waterschapslaten voor inwoners en ondernemingen en waterschappen die klaar zijn voor de toekomst.'  Van Steensel was eerder gemeenteraadslid in Sassenheim en Teylingen en was de afgelopen periode fractievoorzitter namens de VVD in het waterschap. 


Sabrina van der Lubbe staat op de 8e plaats bij de komende Provinciale Statenverkiezingen in Zuid Holland. Van der Lubbe: 'Na de gemeenteraad is dit voor mij een logische vervolgstap. De Provincie zet zich onder andere in voor mobiliteit, duurzaamheid en economie. Interessante thema's waar ik graag een bijdrage aan lever!'. Van der Lubbe(28), is de jongste kandidaat in de top 10 bij de VVD. De afgelopen 8 jaar was zij namens de VVD gemeenteraadslid en onder andere woordvoerder sociaal domein en voorzitter van de Raadscommissie Ruimte. Sinds kort is zij verhuisd naar Den Haag.


De verkiezingen vinden plaats op 20 maart 2019. De Provinciale Statenleden stemmen vervolgens voor de leden van de Eerste Kamer. 

Zet cookies aan om het formulier te tonen.