Stefanie de Voogd

Een veilig Teylingen, voor jou en mij


Over Stefanie de Voogd

Woonplaats: Warmond

In het dagelijks leven: jurist en kunstschilder

Favoriete plek in Teylingen: Koudenhoorn

Expertises:

  • Wonen en veiligheid

  • Enthousiast, sociaal en behulpzaam

  • Zingen in een internationaal gospelkoor, maar zeker ook graag karaoke


Waarom stel jij je verkiesbaar? 

Het leven is goed in de gemeente Teylingen, maar de komende jaren komen er uitdagingen op ons pad waar de juiste keuzes voor moeten worden gemaakt, om te zorgen dat Teylingen een goede gemeente blijft om in te wonen, ondernemen en recreĆ«ren. Daar wil ik me graag voor inzetten. 


Waarom past de VVD bij jou?

Ik kom uit omgeving Rotterdam, waardoor ik me erg kan vinden in het 'niet lullen, maar poetsen'. Dat vind ik terug binnen de VVD. Geen onnodige regels en het denken in problemen, maar het denken in oplossingen en doen! 


Waar wil jij je voor inzetten in de gemeenteraad?

Ik wil ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf mag zijn in Teylingen. En dat er voor iedereen uit Warmond, Sassenheim en Voorhout genoeg woningen zijn om te kunnen blijven wonen in onze mooie gemeente. En daarbij wil ik me voor ondernemers in Teylingen inzetten, om ervoor te zorgen dat zij niet worden geremd door de gemeente. Goede plannen juist worden gefaciliteerd, juist nu in deze lastige tijden door corona. Juist nu moeten goede initiatieven, zoals in Warmond de Kaagweek en de Kunstweek, die Teylingen echt op de kaart zetten, worden aangemoedigd. Goede initiatieven brengen ons allemaal samen.