Nieuw VVD Raadslid geïnstalleerd in de gemeente Teylingen

Tijdens de raadsvergadering op 3 juni is, volgens de verkiezingsuitslag van 2018, de heer Kardien de Werker als opvolger van Robin Konings geïnstalleerd in de Raad. Hiermee is de VVD fractie weer op volle sterkte.

Met het toetreden tot de fractie heeft hij met onmiddellijke ingang zijn functie als algemeen bestuurslid voor de VVD Teylingen neergelegd. 

Kardien, vader van 2 dochters, is woonachtig in Sassenheim en werkzaam als commercieel manager bij een internationale luchtvaartmaatschappij en verantwoordelijk voor Oost-Europa. In deze functie houdt hij zich met name bezig met communicatie, bestemmingsontwikkeling en productpositionering.  Daarnaast is hij tevens gecommitteerde bij de Breda University of Applied Science. 

Monique de la Rie, fractievoorzitter : ‘’we zijn blij dat we snel hebben kunnen schakelen. Kardien is geen onbekende in de VVD Teylingen en we zijn blij dat hij ons team komt versterken’’. 

Bob Keeven, voorzitter: ‘’Het is erg jammer dat Kardien nu geen lid meer is van het bestuur, maar ik weet ook dat we hiermee de fractie op sterkte kunnen houden. Het bestuur wenst hem dan ook veel succes toe’’.