Pubquiz

Naar aanleiding van de laatste ALV heeft het bestuur de opmerking ten aanzien van nieuwe leden aantrekken en fund raising zeer ter harte genomen. Niet dat het ons niet eerder heeft bezig gehouden. Integendeel zelfs. Maar leden werven is in eerste instantie het interesseren van mensen in de politiek. Niet simpel een formulier invullen.

Nu om die interesse te wekken hebben we als bestuur voor Teylingen een interessante Pubquiz georganiseerd. Dit wel met een politiek (VVD) tintje.  Niet te veel maar net genoeg. Gaat het dan alleen om politiek? Nee. Er zijn 10 categorieĆ«n variĆ«rend van aardrijkskunde, geschiedenis, wetenschap, kunst & cultuur et cetera. En het leuke van de Pubquiz is dat het voor jong en oud is. Dus neem je kinderen, broers, zussen,  ouders of vrienden mee. Het belooft gewoon een gezellige zaterdagavond te worden.
 
Aanmelden kan iedereen, of je nu wel lid bent of niet. Alleen leden hebben voorrang met aanmelden, althans voor de uiterste aanmeldings datum.
 
U meldt zich aan met een team. En de teamleden hoeven geen VVD lid te zijn. De truc is dat u ons helpt om niet leden mee te nemen.

We hebben 20 tafels. En de helft is al aangemeld. Dus wacht niet te lang en meld u snel aan.
 
Met beste groet.

Bestuur VVD Teylingen