Kijkje in de keuken van Manege Hillegom.

Met het motto Kijkje in de keuken van …. vindt op 11 april aanstaande het volgende werkbezoek van de VVD Duin en Bollenstreek plaats. We gaan dit keer op bezoek bij de Manege in Hillegom. Iedereen is van harte welkom om eens achter de schermen te kijken van deze manege. Wat komt er kijken bij de bedrijfsvoering, hoe gaat dat met de paarden, wat zijn daar de mogelijkheden en waar loop je tegen aan als manege houder. Een uitgelezen kans als u daar meer van wilt weten. De manege is een familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat en sinds 2017 een geheel nieuw complex op een nieuwe locatie heeft.

Het bezoek vindt plaats op 11 april aanstaande van 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur. Voor deelname is aanmelding nodig op email adres:kijkje.in.de.keuken.van@gmail.comdeze deelname is gratis, alleen de eventuele drankjes achteraf zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot en met 8 april aanstaande, na uw aanmelding sturen we u de exacte bezoekgegevens. Politiek actief of betrokken zijn is niet nodig, belangstelling voor het onderwerp van ons bezoek is voldoende.

De VVD Duin- en Bollenstreek zal het komende jaar verschillende bedrijfsbezoeken organiseren om een kijkje in de keuken te nemen. U bent daarbij van harte welkom. Het eerstvolgende kijkje in de keuken zal tegen de zomer plaatsvinden.

 

Noot voor de redactie:

De VVD Duin- en Bollenstreek zal dit jaar 6 maal een bedrijfsbezoek organiseren, verdeeld over de regio en bij uiteenlopende bedrijven. Doel is om een groter netwerk te krijgen in de streek van mensen die mogelijk betrokken willen worden bij de politiek. Maar natuurlijk staan de bezoeken ook open voor alle belangstellenden.

Verdere informatie is te verkrijgen bij Heleen Steens (06 48470239) of bij Marlies Volten (06 46816310)