Ewout Braggaar


Stem Ewout, actief voor een sportief Teylingen!


Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn naam is Ewout Braggaar. Ik ben getrouwd met Catherine en heb een dochter van 18 en twee zoons van 17 en 14. Mijn dochter Sophie studeert in Rotterdam, mijn zoons Max en Lucas gaan naar scholengemeenschap Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Lucas voetbalt bij Foreholte in de C1, Sophie speelt hockey in Dames 1 van MHC Voorhout. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Run2Day, een keten van hardloopspeciaalzaken. Ook online kun je hardloopspullen aanschaffen. Tevens organiseren we vele hardloopevenementen of zijn sponsor. Run2Day is retailpartner en sponsor van de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement in Nederland. Tevens organiseren we de Amsterdam Marathon Expo. Grote kans dat je Run2Day bij een hardloopevenement tegen komt!


Wanneer is jouw interesse in de gemeenteraad gewekt?

Ik ben 3,5 jaar voorzitter geweest van de hockeyclub MHC voorhout. Een belangrijke stap is het krijgen van een derde veld en het spelen op moderne watervelden. In dit kader heb ik veel contact met de gemeente Teylingen gekregen en groeide mijn interesse in de lokale politiek.


Waar wil jij je voor inzetten als je in de gemeenteraad zit?

Sporten is zo belangrijk. Het is niet alleen gezond voor je, het verrijkt je sociale leven. Ik wil mij vooral inzetten voor uitstekende sportfaciliteiten in ons gemeente!


Waarom past de VVD bij jou?

De VVD is een liberale partij. De VVD helpt waar nodig zijn inwoners. De VVD is een sociale partij maar verwacht ook eigen inbreng van mensen. Het sleutelwoord is samen. Samen zorgen we voor een fijne gemeente om in te wonen!


Wat is jouw favoriete plek in Teylingen?

Op de sportvelden...